Mäsové produkty

Rybí tuk

Rybí tuk obsahuje nenasýtené n-3 (omega-3) mastné kyseliny, ktoré sú esenciálne, tj. telo si ich nedokáže vytvorit samo. Tieto majú priaznivý vplyv na znižovanie hladiny krvných tukov (napr. cholesterolu), pôsobia protizápalovo, znižujú krvný tlak a majú mierný protizrážanlivý účinok, takže

Rybí tuk

Rybí tuk obsahuje nenasýtené n-3 (omega-3) mastné kyseliny, ktoré sú esenciálne, tj. telo si ich nedokáže vytvorit samo. Tieto majú priaznivý vplyv na znižovanie hladiny krvných tukov (napr. cholesterolu), pôsobia protizápalovo, znižujú krvný tlak a majú mierný protizrážanlivý účinok, takže

Ryby

Ryby sú plné vitamínov A, D, B,  vápnika, fosforu a zinku. Morské ryby majú vysoký podiel prírodného jódu. Všetky ryby obsahujú vysoko kvalitné bielkoviny. Ryby sú nenahraditeľnou zásobárňou omega-3 mastných kyselín. Tieto majú priaznivý vplyv na znižovanie hladiny krvných tukov

Ryby

Ryby sú plné vitamínov A, D, B,  vápnika, fosforu a zinku. Morské ryby majú vysoký podiel prírodného jódu. Všetky ryby obsahujú vysoko kvalitné bielkoviny. Ryby sú nenahraditeľnou zásobárňou omega-3 mastných kyselín. Tieto majú priaznivý vplyv na znižovanie hladiny krvných tukov

Mäso

Mäso je kostrová svalovina dobytka, zveriny, hydiny, rýb určená na spotrebu alebo ďalšie spracovanie. Mäso v širšom slova zmysle znamená všetky svalové, tukové a kostrové tkanivá vrátane požívateľných častí orgánov (kosti, chrupavky, väzivo, šľachy a medzisvalové tukové tkanivo). Mäso obsahuje

Mäso

Mäso je kostrová svalovina dobytka, zveriny, hydiny, rýb určená na spotrebu alebo ďalšie spracovanie. Mäso v širšom slova zmysle znamená všetky svalové, tukové a kostrové tkanivá vrátane požívateľných častí orgánov (kosti, chrupavky, väzivo, šľachy a medzisvalové tukové tkanivo). Mäso obsahuje