Ovocie

Čerešne

Čerešne obsahujú až 80 % vody a obsahujú vitamíny C, E a B. Z minerálov je to železo, vápnik, draslík, zinok, jód a horčík. pomáhajú udržiavať zdravú pokožku a pravidelný rytmus srdca, podporuje činnosť mozgu a nervov, vápnik prospieva kostiam,

Čerešne

Čerešne obsahujú až 80 % vody a obsahujú vitamíny C, E a B. Z minerálov je to železo, vápnik, draslík, zinok, jód a horčík. pomáhajú udržiavať zdravú pokožku a pravidelný rytmus srdca, podporuje činnosť mozgu a nervov, vápnik prospieva kostiam,

Grapefruit

Obsahuje vitamín C. Ružový je naň bohatší ako biely. Okrem toho obsahuje betakarotén, ktorý sa v organizme premieňa na vitamín A, ktorý napomáha zachovať si mladosť a chráni nás pre infekciami. Grapefruit nemá vplyv na už rozvinutú cukrovku, ale je

Grapefruit

Obsahuje vitamín C. Ružový je naň bohatší ako biely. Okrem toho obsahuje betakarotén, ktorý sa v organizme premieňa na vitamín A, ktorý napomáha zachovať si mladosť a chráni nás pre infekciami. Grapefruit nemá vplyv na už rozvinutú cukrovku, ale je

Banány

Banány sú výborným dodávateľom horčíka a draslíka a obsahujú aj vitamín E. Tieto minerály pomáhajú regulovať krvný tlak. Ak vás niekedy motá, dajte si banán, možno vám chýba vitamín B6. Banány obsahujú stopové prvky, napríklad zinok, mangán, molybdén a rozličné

Banány

Banány sú výborným dodávateľom horčíka a draslíka a obsahujú aj vitamín E. Tieto minerály pomáhajú regulovať krvný tlak. Ak vás niekedy motá, dajte si banán, možno vám chýba vitamín B6. Banány obsahujú stopové prvky, napríklad zinok, mangán, molybdén a rozličné

Jablká

Jablká obsahujú vitamín C, B6, fosfor, draslík a rad antioxidantov, ktoré chránia DNA v ľudských bunkách a znižujú tak riziko vzniku rakoviny, podobne ako množstvo vlákniny. Quercetín, epikatechín a procyanidín B2 látky chránia mozog pred Parkinsonovou a Alzheimerovou chorobou. Jablká

Jablká

Jablká obsahujú vitamín C, B6, fosfor, draslík a rad antioxidantov, ktoré chránia DNA v ľudských bunkách a znižujú tak riziko vzniku rakoviny, podobne ako množstvo vlákniny. Quercetín, epikatechín a procyanidín B2 látky chránia mozog pred Parkinsonovou a Alzheimerovou chorobou. Jablká